brandpunt+

Inzamelactie

Help ons de slachtoffers op Sint-Maarten te helpen

Redactie Brandpunt

De KRO-NCRV doet mee aan de inzamelactie van het Zilveren Kruis voor de slachtoffers van de orkaan Irma op Sint-Maarten.

De schade die orkaan Irma heeft aangericht op Sint-Maarten is enorm. Daarom organiseert de NPO een nationale actiedag. En jij kan ook helpen!

Zo'n 70 procent van de huizen is zwaar beschadigd of deels ingestort. Er zijn mensen die helemaal niks meer hebben. Geen dak boven hun hoofd, geen kleding meer. De bewoners van Sint-Maarten hebben dringend voedsel, schoon drinkwater en onderdak nodig. Het Rode Kruis heeft geld nodig om deze mensen te helpen. Met medicijnen, dekens en kleding, maar ook met hulp op de langere termijn.

Daarom organiseert de NPO in samenwerking met het Rode Kruis vrijdag 15 september een nationale actiedag om geld in te zamelen voor de slachtoffers van de orkaan Irma op Sint-Maarten. Maar ook na de actiedag kun je blijven storten.

Het doel: Nederlanders informeren over de situatie op Sint Maarten en zoveel mogelijk geld inzamelen voor de slachtoffers via Giro 5125 van het Rode Kruis.

Jij kan helpen!

Dat vinden wij bij Brandpunt erg belangrijk, en daarom willen we ook aan jullie vragen om in actie te komen voor Sint-Maarten. Acties kunnen worden aangemeld via www.nederlandhelptsintmaarten.nl

Laten we samen steun betuigen aan de mensen in nood en zoveel mogelijk geld inzamelen om de slachtoffers van de orkaan uit de brand te helpen!

Help jij ons helpen? Meedoen aan de actie kan hier.

LEES OOK